ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA

GJESTEINNLEGG: 8 Kjappe

Hei og god mandag!
Da var vår 6. #Momchallenge ferdig og vi synes det er kjempegøy å se at flere har tatt utfordringene våre! I den sammenheng ønsker vi å dele det flotte innlegget til Mirjam fra bloggen fotogleden hvor hun har svart på MomChallenge #1: Kjappe

 

1) Barnet mitt akkurat nå
Nå er Esther 8 uker og 5 dager gammel. Hun er over 60 cm og veide 5,5 kg sist vi var på helsestasjonen. Lille Esther elsker å smile, prate og leke under babygymmen. Hun vil helt opp og se verden. Hun studerer hendene sine og elsker å sparke med både armer og bein. Under er noen bilder fra morgenstunden i dag! Elsker hvor smilende og pratsom hun er på morgenen!


 

2) Hvordan har dere gjort det i forhold til foreldrepermisjon?
Jeg hadde opparbeidet meg retten til foreldrepenger, så jeg skal være hjemme dette året. Min mann skal arbeide på sjøen, 1 månd på og 1 månd av. Når han er hjemme skal han prøve å få jobb noen dager i uken. Vi ser for oss at han får muligheten til å se Esther en del når han er hjemme, så vi har tenkt at det er best at fedrekvoten blir overført til meg.


3) Beskriv barnet ditt med 3 ord
♡ glad ♡rolig ♡matmoms


 

4) Dette ble annerledes enn jeg forventet mens jeg gikk gravid
Før jeg ble gravid så jeg for meg at graviditeten kom til å bli en drøm. Jeg tenkte at jeg skulle jobbe hele graviditeten, være sprek, ta fine gravid bilder, spise sunt, gå i fine klær som fremhevet baby magen og bare nyte at kroppen forandret seg. Sånn ble det altså ikke. Jeg hadde kraftig svangerskapskvalme i gjennom hele graviditeten og sleit veldig med bekkenet og andre plager. Jeg måtte også delvis sykemeldes store deler av svangerskapet, noe jeg absolutt ikke hadde noe lyst til. Jeg lærte iallefall at folk er forskjellige og man kan ikke bestemme hvordan ting skal bli på forhold. Jeg håper virkelig at formen kommer til å være mye bedre neste gang! Tiden etter fødselen har egentlig vært mye bedre enn jeg hadde forventet, men fødselen var helt klart mye verre og vondere enn jeg hadde sett for meg...men det var jo også en helt fantastisk og unik opplevelse fordi jeg fikk møte min elskede Esther! Etter fødselen har ting gått veldig fint. Ammingen gikk strålende, overgangen fra 2 til 3 gikk overraskende bra og det å bli foreldre føltes veldig naturlig og rett for oss begge. Vi har også naturligvis møtt utfordringer som søvnløse netter, usikkerhet på om vi gjør ting riktig og det å være sliten etter dager med lite søvn og roing av gråtende og urolig baby. MEN alt i alt synes jeg det har gått veldig bra til nå, og håper det fortsetter sånn. Jeg elsker hverdagen som mamma og gleder meg til tiden fremover!


 

5) Hvordan kom dere frem til barnets navn?
Esther er et navn som jeg ELSKET helt siden jeg hørte det for første gang på ungdomsskolen. Jeg tenkte allerede da at jeg gjerne kunne tenke meg at min fremtidige datter skulle ha det navnet. Da jeg møtte min mann og tiden var inne for å snakke om ekteskap og barn, nevnte jeg navnet for han. Han likte det heldigvis også veldig godt, så valget var absolutt ikke vanskelig da vi fant ut at vi ventet en liten prinsesse!

6) 3 barneprodukter du ville anbefalt til en gravid venninne
♡ Vippestol ♡ Babynest ♡ Ammepute


 

7) 3 "fun facts" om Esther
♡ Esther sovner alltid med en gang vi begynner å kjøre bil eller skal gå på trilletur. Før vi kommet oss over dørstokken så har hun sluknet. Det er litt søtt og komisk!
♡ Hun er en skikkelig matmoms som spiser på alt og alle. Vet ikke hvor mange ganger jeg har kjent en tunge som koser seg på armen, nakken eller genseren min, haha! Hun har et enormt sugebehov, og nekter selvfølgelig å ta smokken!
♡Hun er virkelig en solstråle om morgen! Med en gang jeg tar på lyset og hun skjønner at det er tid for å stå opp, ligger hun som et stort smil og babler og spreller med alt som er!

8)Det beste Esther vet er
Mat, leke og kose med mamma og pappa!

 

PS! Delta gjerne i utfordringene våre du også! Bruk #momchallenge eller send innlegget på mail til momscollective@hotmail.com - så kanskje nettopp ditt innlegg blir delt på momscollective.blogg.no

#momchallenge1 #momchallenge #baby #mamma #mammablogg #mammautfordring #spørsmål #barn #bloggchallenge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarwhat image shows

- FØLG MOMSCOLLECTIVE -

Fem mammaer som deler sin hverdag, sine interesser og tanker rundt mammarollen.

- LES MER OM OSS HER -Ikke glem å delta i ukens MomChallenge! Så kanskje vi deler nettopp ditt innlegg!
Se utfordringene HER


PS! Bruk #momscollective eller send en mail til momscollective@hotmail.com for gjesteinnlegg eller andre forespørsler.

MedlemmerAlexandra Kolstad, 24 år, Stavanger. Samboer med Christoffer og mamma til Liam (3 år) og tvillingene Lucas & Theo (1år).
- ALEXANDRAS BLOGG -


Julie Husvær Madsen , 26 år, bor i Hokksund, gift med Jonathan, mamma til Liam Andrés (20.08.15)
- JULIES BLOGG -


Marianne Monsen, 24 år fra Bergen. Samboer med Andreas og mamma til Emma Oline (16.11.15)
- MARIANNES BLOGG -


Silje Helen Sjøthun, 24 år fra Sandnes. Bor for øyeblikket sammen med min samboer og datter i Ski utfor Oslo.
- SILJE HELENS BLOGG -


Veronica Reime, 21 år og lektorstudent fra Stavanger. Samboer med Sindre og mamma til Linéa Olivia (13.06.15).
- VERONICAS BLOGG -Fem mammaer som deler sin hverdag, sine interesser og tanker rundt mammarollen.

hits