ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA

GJESTEINNLEGG: THROWBACK

Hei og god søndag dere! 

Det er utrolig kjekt å se at flere av dere velger å slenge dere på #momchallenge. Dere har sikkert fått med dere at vi ikke lengre har challenge hver uke, men hver andre uke isteden. Denne uken har det altså ikke vært noen utfordring, men neste kommer i morgen - så følg med! Følg oss gjerne på facebooksiden vår HER for å få frem alle oppdateringer.

I sammenheng med vår forrige challenge som hadde temaet "throwback", ønsker vi å dele det flotte innlegget til Berit EliseDet var en tidlig morgen den 28 august 2015 jeg fikk de første riene, og klokken 02:48 natt til 29 august kom Linnea Kristine til verden! Siden den dagen ble livene våre totalt forandret, det har vært et år fylt med uendelig mye kjærlighet og mye lærdom.

Jeg har brukt noen timer på å bla gjennom bildearkivet i MinSky og sett mange videoer fra den første tiden og frem til nå. Jeg blir helt rørt av å se hvor mye hun har utviklet seg fra den første tiden. Fra ukontrollerte bevegelser og tett inntil brystet mitt, til å gå bortover gulvet med stolte skritt og et stort glis om munnen! Jeg er så glad jeg har tatt vare på alle de små øyeblikkene i form av video, når jeg ser de igjen ett år etterpå kommen følelsen av hvordan det var på akkurat den tiden. Det er morsomt å se hvordan jeg og Marius også har forandret oss og vokst. Jeg har til tider vært usikker og følt jeg ikke har strekt nok til, men når jeg mimrer og ser tilbake og i nåtid, vet jeg at vi har gjort en god nok jobb! 

Forventingene mine til hvordan det ville bli å være mamma var veldig annerledes enn det viste seg å bli. Jeg fikk kjenne på både oppturer og nedturer, noe som er ganske naturlig som nybakt mamma. Jeg erfarte blant annet at amming ikke kom av seg selv, det var utrolig vanskelig og vi endte opp med å gi opp. Med nedturene vi møtte på har vi uansett blitt mange erfaringer rikere, og forventingene mine til meg selv og barseltiden er et par hakk senket til neste gang!

Jeg husker den første tiden hjemme, hvor nytt alt føltes men samtidig ble det å ta seg av Linnea verdens mest naturlige oppgave. Jeg er veldig overrasket over hvordan morsfølelsen og morsinstinktet fungerer, jeg husker jeg til tider var så redd og bekymret for hun at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre. I starten stod jeg gjerne opp for å bare se om hun pustet når hun sov så fredelig. Det å bli mamma bringer virkelig frem følelser du aldri visste du kunne kjenne på, i form av redsel/bekymring og uendelig kjærlighet. Jeg kunne ikke sett for meg et liv uten henne, jeg elsker virkelig å være mamma <3


Når jeg ser et år tilbake, ser jeg hvor annerledes hverdagen har blitt, men samtidig føles det som om vi har gjort dette for alltid, det å ha barn har blitt det mest naturlige i verden. Jeg kunne ikke sett for meg en dag uten Linnea, og jeg angrer ikke et sekund på at vi valgte å bli foreldre <3PS! Delta gjerne i utfordringene våre du også! Bruk #momchallenge eller send innlegget på mail til momscollective@hotmail.com - så kanskje nettopp ditt innlegg blir delt på momscollective.blogg.no

#momchallenge1 #momchallenge #baby #mamma #mammablogg #mammautfordring #spørsmål #barn #bloggchallenge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarwhat image shows

- FØLG MOMSCOLLECTIVE -

Fem mammaer som deler sin hverdag, sine interesser og tanker rundt mammarollen.

- LES MER OM OSS HER -Ikke glem å delta i ukens MomChallenge! Så kanskje vi deler nettopp ditt innlegg!
Se utfordringene HER


PS! Bruk #momscollective eller send en mail til momscollective@hotmail.com for gjesteinnlegg eller andre forespørsler.

MedlemmerAlexandra Kolstad, 24 år, Stavanger. Samboer med Christoffer og mamma til Liam (3 år) og tvillingene Lucas & Theo (1år).
- ALEXANDRAS BLOGG -


Julie Husvær Madsen , 26 år, bor i Hokksund, gift med Jonathan, mamma til Liam Andrés (20.08.15)
- JULIES BLOGG -


Marianne Monsen, 24 år fra Bergen. Samboer med Andreas og mamma til Emma Oline (16.11.15)
- MARIANNES BLOGG -


Silje Helen Sjøthun, 24 år fra Sandnes. Bor for øyeblikket sammen med min samboer og datter i Ski utfor Oslo.
- SILJE HELENS BLOGG -


Veronica Reime, 21 år og lektorstudent fra Stavanger. Samboer med Sindre og mamma til Linéa Olivia (13.06.15).
- VERONICAS BLOGG -Fem mammaer som deler sin hverdag, sine interesser og tanker rundt mammarollen.

hits