ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA

MomChallenge Januar - Nedtelling til det nye året

Da er jeg klar for å svare på årets første #MomChallenge, og denne måneden ser vi tilbake på 2016 og frem i 2017. 

Delta gjerne i månedens MomChallenge du også, og legg igjen link til innlegget ditt i kommentarfeltet, tagg innlegget ditt med #MomChallenge eller send det på mail til momscollective@hotmail.com - så kanskje vi deler innlegget ditt!
 Skrevet av: Julie5 minner fra 2016

LA´s første sydentur
I sommer dro Liam Andrés, Jonathan, mamma og jeg på ferie til Alcudia. Stedet var helt fantastisk og vi koste oss sammen med Eline og Andrés, som bodde og jobbet der. Dette var også en veldig spesiell tur siden det var vår første ferietur med lillegutt.


 


Dåp
10. Januar døpte vi lillegutt i Eidanger kirke i Porsgrunn og hadde en flott feiring etterpå.


Permisjonstid
Jeg valgte å forlenge permisjonstiden min med ulønnet permisjon i noen måneder, slik at Jonathan og jeg kunne nyte sommeren hjemme sammen med Liam Andrés. Dette er en fantastisk tid jeg kommer til å se tilbake på, og vi hadde så mange fine dager sammen.LA´s 1. års dag
Liam Andrés ble ett år og vi hadde en koselig feiring hjemme med nærmeste familie og faddere.
Hytte
Foreldrene til Jonathan kjøpte hytte på Rauland og vi har hatt noen koselige turer på fjellet.
Her kommer vi til å kose oss så masse!4 ting å se frem til i 2017


LA´s utvikling
Liam Andrés vokser og utvikler seg for hver dag som går, og det er så spennende å følge. Det skjer så mye og han lærer nye ting hele tiden. Han har gått fra å være en hjelpesløs liten baby til en bestemt liten gutt som sjarmere alle rundt seg, og i løpet av året vil vi mest sannsynlig kunne føre en ordentlig samtale med han...


Ferietur
Til sommeren skal vi mest sannsynlig på sydentur med foreldrene og brødrene til Jonathan - det blir veldig hyggelig!

Jonathan blir 30år
I oktober fyller Jonathan 30 år! Det må feires!

Hverdagsgleder
I hverdagen er det også masse å se frem til. Kommer Liam Andrés til å trives like godt i barnehagen fremover? Hvordan blir det å bytte til større avdeling til høsten? 2års bursdagsfeiring. Spennende jobbprosjekter. Helgeturer. Spillkvelder.  
 

3 erfaringer 2016 har gitt meg

Ny jobb
Etter 4 år hos Notabene startet jeg 1. september ett nytt kapitel som grafisk designer og markedskoordinator hos One To One i Hokksund. Hverdagen er fantastisk, og jeg er så takknemlig for at jeg daglig kan jobbe med kreativt arbeid, i tillegg til å ha et utrolig bra arbeidsmiljø.


 

Barnehagestart
En av årets mest spennende hendelser var LA´s barnehagestart. Han var ikke en gang fylt året når vi for første gang lukket porten bak oss og lot lillegutt være igjen. Her var det kun mammahjertet som dunket litt ekstra, for Liam Andrés har storkost seg fra dag èn. Det er så godt at han fikk en god opplevelse med barnehagen, og at vi ikke én gang (bank i bordet) har måtte dra fra en trist gutt. Vi er strålende fornøyd med barnehagen, de ansatte, og det er virkelig en god følelse å vite at han har det så bra der.


 

Tidsklemme og prioriteringer
Du har sikkert hørt det tusen ganger før, men tiden flyr... Her går det i ett fra 6 til 19, og når lillegutt er i drømmeland er det ikke sjeldent mor kollapser på sofaen. Jeg har helt sluttet å ha dårlig samvittighet for at jeg f.eks ikke får trent - det har jeg rett og slett ikke overskudd til pr. nå. Om huset ikke er strøkent eller om middagen kommer fra en Toro-pose så betyr vel ikke det noe. Her prioriterer vi kos, lek og familietid fremfor timesvis foran grytene. Hverdagen er hektisk, men den er også helt fantastisk. Lillegutt gir oss så mange gleder, foreldrerollen er helt altoppslukende, men vi storkoser oss.


 

2 mål og ønsker for 2017

Egenutvikling
I 2017 vil jeg i større grad prioritere egen prosjekter som blogg, design, foto og sosiale medier. Det gir meg så utrolig mye og jeg er avhengig av å ha drømmer, mål og prosjekter for å få "det lille ekstra" i hverdagen. Vi har nylig relansert MomsCollective og jeg er superspent på hvordan dette vil utvikle seg fremover.  


Økonomi
I 2017 håper jeg vi kan være enda flinkere med budsjettet vårt, handle mat en gang i uken og spare mer, slik at vi bygger oss opp høyere egenkapital til potensielt huskjøp i fremtiden.   
 

1 drøm for 2017

Nytt hus
Vi drømmer om å bygge eget hus, men at dette skjer i 2017 har vi vel innsett er ganske urealistisk. Drømmen er å en dag flytte inn i et hus vi har vært med å forme helt fra begynnelsen av, men vi har ikke dårlig tid. I hvert fall ikke nå etter at vi nylig har gjort noen endringer her hjemme, som har gitt oss en utrolig mye koseligere og mer praktisk hverdag. Jeg skal vise dere bilder så fort vi har kommet helt i mål med omgjøringene. 

 

PS! Håper dere kaster dere på Månedens Challenge!

#momscollective #blogg #mammablogg #mamma #bloggutfordring #bloggdeling #gjesteinnlegg #foreldre #barn #familie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarwhat image shows

- FØLG MOMSCOLLECTIVE -

Fem mammaer som deler sin hverdag, sine interesser og tanker rundt mammarollen.

- LES MER OM OSS HER -Ikke glem å delta i ukens MomChallenge! Så kanskje vi deler nettopp ditt innlegg!
Se utfordringene HER


PS! Bruk #momscollective eller send en mail til momscollective@hotmail.com for gjesteinnlegg eller andre forespørsler.

MedlemmerAlexandra Kolstad, 24 år, Stavanger. Samboer med Christoffer og mamma til Liam (3 år) og tvillingene Lucas & Theo (1år).
- ALEXANDRAS BLOGG -


Julie Husvær Madsen , 26 år, bor i Hokksund, gift med Jonathan, mamma til Liam Andrés (20.08.15)
- JULIES BLOGG -


Marianne Monsen, 24 år fra Bergen. Samboer med Andreas og mamma til Emma Oline (16.11.15)
- MARIANNES BLOGG -


Silje Helen Sjøthun, 24 år fra Sandnes. Bor for øyeblikket sammen med min samboer og datter i Ski utfor Oslo.
- SILJE HELENS BLOGG -


Veronica Reime, 21 år og lektorstudent fra Stavanger. Samboer med Sindre og mamma til Linéa Olivia (13.06.15).
- VERONICAS BLOGG -Fem mammaer som deler sin hverdag, sine interesser og tanker rundt mammarollen.

hits