ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA

MomChallenge Januar: Nedtelling til det nye året #2

Hei dere! Da var det min tur til å komme med mitt bidrag til denne månedens #momchallenge. Denne gangen skal vi se litt tilbake på året som har vært, samt dele blant annet mål og drømmer for det nye året. Jeg elsker å lese slike innlegg på andre sine blogger, så jeg syntes det var veldig gøy å lage et slikt innlegg selv.Delta gjerne i månedens MomChallenge du også, og legg igjen link til innlegget ditt i kommentarfeltet, tagg innlegget ditt med #MomChallenge eller send det på mail til momscollective@hotmail.com - så kanskje vi deler innlegget ditt!Skrevet av: Veronica


 

5 minner fra 2016:

Linéa sin første bursdag: 

Det er ingen tvil om at det største jeg har fått oppleve i 2016 har vært å få følge Linéa sin utvikling fra en liten baby til å bli en jente med en sterk personlighet og sjarm. Et av de fineste minnene var å feire ettårsdagen hennes, noe vi forsåvidt gjorde flere ganger over en hel måned ettersom vi har en stor familie fordelt over flere steder, og en stor vennekrets. Alle selskapene var utrolig fine, og både vi og Linéa er så heldige som har så mange fine mennesker rundt oss. Vi blir så skjemt bort at det halve kunne vært nok, og vi er uendelig takknemlige for absolutt alt. Linéa storkoste seg med god mat, kake, gaver og trygge, gode mennesker rundt seg som  kun ønsker henne det beste her i verden ♥ Det var utrolig fint å se, og jeg gleder meg til å feire henne i mange år fremover. Den første bursdagen er alltid litt ekstra spesiell, og det er et minne jeg vil ha for alltid. 


Vi tok også ettårsbilder av henne ute i parken, og dere kan se alle ettårsbildene HER. Alle bildene er tatt av mitt søskenbarn, Linéa sin fadder ♥


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg laget også en "behind the scenes" - video av fotograferingen, som dere kan se HER.

♥ Påsketur på fjellet:

I påsken dro vi opp til fjellet for å nyte et par fridager sammen med familie. Vi gikk på lange skiturer med Linéa i pulken, grillet og koste oss. Solen strålte, og det var en helt nydelig tur. Jeg krysser fingrene for flere slike turer i 2017! 

♥ Nederland:

Om sommeren reiste vi til Nederland for å besøke pappaen min og stemoren min som bor der. Selv om Linéa hadde allerede vært ute på reise endel ganger før, så var dette hennes første "sommerferie-tur". Vi tilbrakte ti dager der, og fikk oppleve veldig mye gøy. Vi dro til blant annet Amsterdam og Rotterdam, gikk turer i parken, syklet turer og koste oss på stranden med å bygge sandslott og slappe av. Det var en veldig herlig og fin tur hvor vi fikk slappet av og ladet batteriene. Jeg gleder meg allerede til en ny tur til sommeren 2017. 

♥ København: 

Rett etter at jeg var ferdig i praksis og straks skulle starte på den intense eksamenslesingen dro vi til København sammen med moren, bestemoren og broren til Sindre. Vi tilbrakte en hel helg i storbyen og koste oss med å rusle rundt i de fine gatene, kikke i butikker, gå på tivoli og spise masse god mat. Linéa storkoste seg, og da spesielt på tivoliet. Det kunne ikke vært en bedre avkobling fra alt hjemme, og det ga meg masse ny energi og motivasjon til siste innspurt mot eksamen. 


♥ Bryllup:

I sommer var vi i et nydelig bryllup til onkelen og tanten til Sindre. Det var en varm og fin sommerdag, og vielsen var utendørs i en nydelig hage. Hele bryllupet var utrolig gjennomført, brudeparet var nydelig og vi storkoste oss med de andre gjestene. Vi var så heldige som fikk være med og feire kjærligheten deres, og det er et veldig fint minne å se tilbake på. 
4 ting å se frem til i 2017:

Linéa sin utvikling:

Å få følge Linéa sin utvikling er noe jeg kommer til å se frem til hvert eneste år. Det skjer så mye hver eneste dag, og jeg er veldig spent på personen hun vokser opp til å bli. Hun snakker allerede ganske mye, og jeg gleder meg til alle gullkornene. Det blir gøy å ta henne med på flere ting, se reaksjonen hennes og begeistringen. Til høsten har vi planer om å melde oss på turn. Det er noe jeg tror Linéa kommer til å like, og det blir en fin ting å gjøre sammen. Vi skal også feire toårsdag selvfølgelig, og det gleder jeg meg veldig til! 

♥ Jeg blir ferdig med bacheloren min:

TIl sommeren skal jeg levere bacheloren min, og det er noe jeg ser veldig frem til. Selv om jeg går et masterprogram, og kan ikke bare hoppe av etter bacheloren, så er det likevel en veldig stor milepæl i utdanningen min. Det er et stort skritt nærmere masteren og min drømmejobb. 

Hverdagen:

Aller mest gleder jeg meg til alle hverdagsgledene, og det er vel de det er mest av; hente L i barnehagen, spise gode middager sammen, gå turer og utforske naturen, spille spill, male, bake, se filmer sammen, og så mye mer. 

Reiser: 

Å reise er noe jeg alltid ser frem til. Jeg elsker å reise sammen med den lille familien min, og det er noe vi også kommer til å gjøre i det nye året. Jeg gleder meg allerede! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3 erfaringer 2016 har gitt meg: 

Jeg er tøffere enn jeg tror:

Hvis det er noe jeg har fått erfare i 2016 så er det at jeg er tøffere enn jeg tror, både fysisk og psykisk. Det er en veldig fin erfaring å ta med seg, selv om det var ganske vondt da det stod på, så er det godt å huske på at du takler ting mye bedre enn du hadde trodd. Det er noe jeg alltid kommer til å huske på, når jeg møter nye utfordringer i fremtiden. 


 

♥ Barnehagestart:

En stor hendelse som tok sted i 2016 var at den lille store jenta vår skulle begynne i barnehagen. Vi var utrolig spente på hvordan det skulle gå, og det føltes litt rart at hun plutselig var blitt så stor at vi skulle sende henne avgårde i barnehagen. Det gikk heldigvis over all forventing! De ansatte var fantastiske, barnehagen var stor med et stort og godt uteområde og Linéa stortrivdes fra første stund. De første dagene på tilvenning gikk veldig fint, og det var en stor milepæl å få være med på. Jeg kjente at mammahjertet kunne sprekke av stolthet når jeg så hvor godt Linéa gled inn, og hvor snill og god hun var mot de andre barna. Det var en veldig fin erfaring å se at L sitt første skritt ut i verden uten oss gikk så fint som det gjorde. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prioriteringer: 

Jeg har et travelt liv og det kan være vanskelig å rekke over alt, og du går rundt med en dårlig samvittighet over alt du ikke rekker. Jeg føler at jeg har vokst endel på dette punktet i løpet av 2016, og har blitt flink til å planlegge og prioritere rett ting til rett tid. Dagene våre går i ett, men jeg trives også med det sånn. Dere kan se hvordan en typisk dag er for oss HER.  Å prioritere det som er viktig for meg og familien min, og skape en balanse mellom det som må bli gjort og det å koble ut med familiekos er nøkkelen til å nå alle målene våre. Og ikke minst et godt liv ♥

2 mål og ønsker for 2017:

♥ Gi Linéa et best mulig år:

Mitt mål hvert eneste år kommer alltid til å være at jeg skal gi Linéa den beste støtten og forutsetningen til å utvikle seg og være fornøyd og glad. Hun er det viktigste i livet mitt, så mitt mål vil alltid være å gi henne et best mulig liv. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skole og sosiale medier: 

Selv om jeg først og fremst er en mamma, så har jeg også et par mål som gjelder kun meg selv. Jeg synes det er viktig å ha egne ting å fokusere på også, selv om jeg har blitt mamma. Det ene målet mitt er å få over en C på bacheloren min, og det andre er å fortsette å utvikle meg på sosiale medier. 2016 var et stort år for bloggen min, og jeg håper på å vokse enda mer i 2017. Jeg føler at det siste punktet har fått en god start med tanke på relanseringen vår av momscollective!


1 drøm for 2017:

♥ Nyte hverdagen:

Jeg har mange drømmer, men de er egentlig for litt lenger frem i tid. MIn drøm for 2017 vil derfor være å nyte hverdagen og være lykkelig med slik livet mitt er akkurat nå. Vi har et veldig fint liv, og selv om det er drømmer jeg skulle ønske gikk i oppfyllelse akkurat nå, så vet jeg at det kommer til å skje etter hvert. Frem til da så er jeg takknemlig for det livet og hverdagen vi har nå ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper dere likte mitt svar på denne månedens #momchallenge! Håper dere vil delta selv ♥♥♥

 

#momscollective #blogg #mammablogg #mamma #bloggutfordring #bloggdeling #gjesteinnlegg #foreldre #barn familie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarwhat image shows

- FØLG MOMSCOLLECTIVE -

Fem mammaer som deler sin hverdag, sine interesser og tanker rundt mammarollen.

- LES MER OM OSS HER -Ikke glem å delta i ukens MomChallenge! Så kanskje vi deler nettopp ditt innlegg!
Se utfordringene HER


PS! Bruk #momscollective eller send en mail til momscollective@hotmail.com for gjesteinnlegg eller andre forespørsler.

MedlemmerAlexandra Kolstad, 24 år, Stavanger. Samboer med Christoffer og mamma til Liam (3 år) og tvillingene Lucas & Theo (1år).
- ALEXANDRAS BLOGG -


Julie Husvær Madsen , 26 år, bor i Hokksund, gift med Jonathan, mamma til Liam Andrés (20.08.15)
- JULIES BLOGG -


Marianne Monsen, 24 år fra Bergen. Samboer med Andreas og mamma til Emma Oline (16.11.15)
- MARIANNES BLOGG -


Silje Helen Sjøthun, 24 år fra Sandnes. Bor for øyeblikket sammen med min samboer og datter i Ski utfor Oslo.
- SILJE HELENS BLOGG -


Veronica Reime, 21 år og lektorstudent fra Stavanger. Samboer med Sindre og mamma til Linéa Olivia (13.06.15).
- VERONICAS BLOGG -Fem mammaer som deler sin hverdag, sine interesser og tanker rundt mammarollen.

hits