ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA

4 fakta om Veronica

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Familie og venner er det absolutt viktigste for meg. Det gir meg så mye glede og energi å ha dem rundt meg, og er det noen jeg ikke ser hver dag så har vi fortsatt jevnlig kontakt. Jeg føler meg så heldig og takknemlig som har en så stor familie og vennekrets, og at vi alltid er der for hverandre og stiller opp. Linéa får vokse opp blant trygge og gode mennesker, og det er så viktig. Vi har et veldig godt samhold, og det er jeg så glad for! 

♥ Jeg eelsker å gi tips, haha! Enten det er noe angående skolen, et klesplagg, en restaurant i Amsterdam eller et kjæresteråd, jeg vil dele det! Jeg må bare påpeke at jeg ønsker aldri å virke belærende og jeg legger det alltid frem som at det kun er et innspill som menes godt, ikke noe som andre er nødt til å gjøre. Jeg har fått høre flere ganger at jeg alltid er på tilbudssiden, og det tar jeg som et kompliment. Grunnen til at jeg elsker å gi tips er rett og slett fordi at har jeg smakt noe god mat eller brukt en kjempefin genser, så ønsker jeg at andre også skal få den gleden. Og fordi jeg vet at jeg hadde blitt så glad om noen andre ga meg et tips. Jeg har aldri forstått meg på mennesker som ikke vil fortelle hvor de har kjøpt noe eller hvilken serie de ser på, for eksempel. Livet er altfor kort til det, og hva får du egentlig utav å være sånn? 

♥ Jeg er ganske klumsete og uheldig, og jeg har så mange komiske episoder i løpet av en uke. Heldigvis skal det utrolig mye til for at jeg blir flau, og klarer alltid å le av det selv. Jeg tar meg selv lite høytidelig, og det er veldig deilig! 

♥ Jeg hadde lenge en drøm om å bli forfatter og journalist, og gikk Media og Kommunikasjon med påbygg på videregående. Jeg elsker å skrive og ta bilder, men jeg fant ut at journalistyrket ikke var noe jeg kom til å trives så mye med som jeg hadde trodd. Jeg likte bedre å få utløp for min lidenskap for skriving og fotografi på en blogg, eller å innimellom få publisert artikler eller noveller. Jeg går nå på et masterprogram for å bli lektor, og etter at vi var ute i praksis i seks uker kunne jeg ikke vært mer sikker på at jeg har valgt rett. Jeg gledet meg til hver eneste dag, og følte virkelig at det var her jeg var ment for å være. Jeg brenner veldig for å bli en god lærer, og er så glad for at jeg har funnet mitt drømmeyrke! 

 Neste fredag får dere 4 fakta om Silje Helen, men før den tid kommer det mange andre spennende spalter og innlegg - så husk å titte innom 

 

#mamma #mammablogg #fakta #hverdag #ommeg #blogg #foreldre #barn #familie  #utfordring #momscollective

Én kommentar

Iselin Renée

29.01.2017 kl.13:02

Fint innlegg :)

Skriv en ny kommentarwhat image shows

- FØLG MOMSCOLLECTIVE -

Fem mammaer som deler sin hverdag, sine interesser og tanker rundt mammarollen.

- LES MER OM OSS HER -Ikke glem å delta i ukens MomChallenge! Så kanskje vi deler nettopp ditt innlegg!
Se utfordringene HER


PS! Bruk #momscollective eller send en mail til momscollective@hotmail.com for gjesteinnlegg eller andre forespørsler.

MedlemmerAlexandra Kolstad, 24 år, Stavanger. Samboer med Christoffer og mamma til Liam (3 år) og tvillingene Lucas & Theo (1år).
- ALEXANDRAS BLOGG -


Julie Husvær Madsen , 26 år, bor i Hokksund, gift med Jonathan, mamma til Liam Andrés (20.08.15)
- JULIES BLOGG -


Marianne Monsen, 24 år fra Bergen. Samboer med Andreas og mamma til Emma Oline (16.11.15)
- MARIANNES BLOGG -


Silje Helen Sjøthun, 24 år fra Sandnes. Bor for øyeblikket sammen med min samboer og datter i Ski utfor Oslo.
- SILJE HELENS BLOGG -


Veronica Reime, 21 år og lektorstudent fra Stavanger. Samboer med Sindre og mamma til Linéa Olivia (13.06.15).
- VERONICAS BLOGG -Fem mammaer som deler sin hverdag, sine interesser og tanker rundt mammarollen.

hits