ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA

Månedsstatus: Veronica

Hei dere ♥ Da var det min tur til å dele månedens status med dere! Det føles veldig godt å være inne i februar måned, og jeg tror at vi har mye gøy foran oss. Det er en tid preget av hverdag og rutiner, og det trives jeg veldig godt med. Jeg er veldig lykkelig og fornøyd med livet om dagen, og det er så herlig! Håper alt står bra til med dere, og at dere liker mitt svar på månedens status. 

Månedens høydepunkt: 

I og med at vi bare er på dag to av denne måneden så blir det kanskje litt vanskelig å finne et høydepunkt, men hvis jeg skal velge ett så må det bli det fine været. Etter en litt mørk vinter er det deilig å se at vi begynner å gå mot litt lysere tider. Jeg kjenner at jeg virkelig gleder meg til denne måneden, og alle de andre fine månedene fremover. Vi skal kose oss masse ute og benytte naturen! 

3 ord som beskriver denne måneden: 

♥ Motivasjon

♥ Leggerutiner

♥ Lysglimt

Månedens favorittbilde:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har ikke tatt noe bilder disse to dagene, så jeg "jukset" litt og valgte ett som jeg tok for et par dager siden. Jeg elsker dette bildet! Vi var ute på tur, og kom tilfeldigvis over denne husken. Linéa elsker å huske, og ville absolutt prøve. Den var litt stor for henne, så jeg måtte sitte sammen med henne så hun ikke skulle falle av. Så satt vi der og husket, og nøt utsikten av det stille vannet. Et veldig fint minne ♥

Linéa Olivia akkurat nå:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Linéa har blitt en sprudlende, skravlete og veldig omsorgsfull liten jente. Hun begynte å si et par ord før hun ble ett år, men i løpet av det siste halve året har ordforrådet hennes utviklet seg så masse. Hun lærer nye ord hver dag, setter sammen ord, synger, og både forteller og viser alt hun ser rundt seg. Hun forteller for eksempel om vennene hun leker med i barnehagen, og gjerne noe de har gjort den dagen. Jeg setter så pris på de små samtalene våre, og gleder meg til alt vi skal snakke om og dele i fremtiden. Hun er robust, viljesterk og selvstendig, samtidig som hun er veldig forsiktig og omsorgsfull. Hun viser mye kjærlighet for alle rundt seg, enten det er oss, hunden eller dukkene hennes. Hun deler ut klemmer og kyss, og er en ordentlig godjente. Hun kommer alltid løpende for å blåse og stryke på meg hvis hun tror at jeg har slått meg, og hun kan holde på i evigheter med dukkene sine hvor hun skal både skifte bleie, mate dem og gynge dem i søvn. Jeg elsker dagene mine sammen med Linéa, og hun  er med på alt fra å moppe gulvet med sin egen lille mopp til å følge med på om det koker i grytene. Samtidig liker hun å trekke seg tilbake, finne en bok og sette seg under teppet hvor hun "leser" høyt med innlevelse. Hun overrasker og imponerer hele tiden med hvor mye hun forstår og gir uttrykk for. Ifølge lege og helsesøster ligger hun på to-års stadiet i utvikling. 

Hun har etter hvert begynt å danne seg noen favoritter både blant leker og av aktiviteter. Av bøker er det Mummitrollet, Bukkene Bruse i badeland og Gruffaloen som er favorittene for tiden, og da helst klaffebøker. Hun elsker å leke med dukker, duplo og bamser, eller pusle og spille spill sammen med oss. Forrige gang hun var syk fikk hun en dukke som vi ser på Barne-TV som heter Doktor McStuffins. Hun har et eget undersøkelsesett til dukken som hun elsker å leke med. Å male, tegne eller leke med plastelina er også veldig populært! 

Vi har i en lang periode lagt oss sammen med henne om kvelden når hun skal sove, for så å legge henne over i sin egen seng etter at hun har sovnet. Hun har vært veldig mye syk, og dermed trengt mye nærhet, spesielt når hun skal legge seg. Nå har hun endelig vært frisk en stund etter forrige sykdomsperiode, og vi tenkte det var på tide å prøve å få henne til å sovne i sin egen seng. Vi var forberedt på at det skulle bli vanskelig, og ble totalt overrasket da hun la seg veldig fint, og trenger bare at vi kommer inn én gang etter at vi har sagt god natt og gått ut av rommet. Hun roper forsiktig på oss en stund etter at vi har gått ut, og det tror jeg bare er for å sjekke at vi er rett i nærheten, for etter at vi har vært inne igjen den ene gangen sovner hun med én gang. 

Dette får mammahjertet til å smelte:

Åå det er så mye! Mammahjertet mitt smelter når hun løper tilbake til meg for å gi meg et kyss og en klem når jeg vinker hadet til henne i barnehagen. Og det smelter når hun legger hodet på skakke, sier "danseee" og begynner å danse sekundet hun hører musikk. Skjønningen ♥

Jeg ser frem til: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg føler at februar er en "kjærlighetsmåned" ettersom både valentines og morsdag skal feires denne måneden. Jeg hadde min første morsdag selv i fjor, og det var veldig stas! Vi trenger ikke alltid å kjøpe de dyreste gavene eller gjøre masse spennende, men jeg liker veldig godt å markere slike dager med å gjøre noe koselig sammen. Morsdag og valentines var på samme dag i fjor, så over ser dere hva jeg fikk av Sindre og Linéa. På koppen står det "super mom", og på kortet som skulle være fra Linéa hadde Sindre skrevet fine ting som jeg gjør sammen med henne. Det satte jeg så utrolig pris på! Jeg gleder meg til å tilbringe disse to dagene med mine to store kjærligheter i år også. Denne måneden skal vi også feire venninnen min, Zahra, sin bursdag, samt gå på skitur og en annen spennende tur som jeg gleder meg til. Linéa skal også på karneval i barnehagen, og jeg gleder meg på hennes vegne. Neste uke skal jeg på konferanse to dager, og det er jeg veldig spent på. Jeg tror dette blir en bra måned! 

 

#mamma #mammablogg #status #hverdag #måned #momscollective #familie #foreldre #barn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarwhat image shows

- FØLG MOMSCOLLECTIVE -

Fem mammaer som deler sin hverdag, sine interesser og tanker rundt mammarollen.

- LES MER OM OSS HER -Ikke glem å delta i ukens MomChallenge! Så kanskje vi deler nettopp ditt innlegg!
Se utfordringene HER


PS! Bruk #momscollective eller send en mail til momscollective@hotmail.com for gjesteinnlegg eller andre forespørsler.

MedlemmerAlexandra Kolstad, 24 år, Stavanger. Samboer med Christoffer og mamma til Liam (3 år) og tvillingene Lucas & Theo (1år).
- ALEXANDRAS BLOGG -


Julie Husvær Madsen , 26 år, bor i Hokksund, gift med Jonathan, mamma til Liam Andrés (20.08.15)
- JULIES BLOGG -


Marianne Monsen, 24 år fra Bergen. Samboer med Andreas og mamma til Emma Oline (16.11.15)
- MARIANNES BLOGG -


Silje Helen Sjøthun, 24 år fra Sandnes. Bor for øyeblikket sammen med min samboer og datter i Ski utfor Oslo.
- SILJE HELENS BLOGG -


Veronica Reime, 21 år og lektorstudent fra Stavanger. Samboer med Sindre og mamma til Linéa Olivia (13.06.15).
- VERONICAS BLOGG -Fire mammaer som deler sin hverdag, sine interesser og tanker rundt mammarollen.

hits