ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA

MOMCHALLENGE: Januar #4

Hei dere! Da var det min tur å svare på månedens #momchallenge. Som dere kanskje har lest i de tidligere svarene her på bloggen, har vi tatt for oss litt forskjellige punkter hvor vi blant annet har sett tilbake på året som har vært, samt ønsker og mål for det nye året. Dere kan også delta ved å svare på de ulike punktene - bruk #momchallenge i innlegget på egen blogg, og post link i kommentarfeltet eller send innlegget til oss på mail til momscollective@hotmail.com, og kanskje blir nettopp ditt innlegg postet på bloggen vår!Skrevet av: Marianne


 

5 minner fra 2016Emma Oline ble døpt ♥
Vi hadde en veldig fin og koselig feiring sammen med de aller nærmeste. Det var en veldig flott dag og lillegull fikk mange fine gaver. I kirken var hun eksemplarisk og ga ikke en eneste lyd fra seg. Etter hun hadde fått vann på hodet sovnet hun som en stein. På festen etterpå var hun i kjempe godt humør hele veien, helt til hun sluknet i vognen etter all oppmerksomheten.

Permisjon
Første halvår i 2016 hadde jeg permisjon og jeg var hjemme med lillegull. Det var noen fantastiske måneder som gikk alt for fort, men vi koste oss masse hver dag og jeg hadde noen fantastiske dager og uker sammen med henne.

Sommerferie på sørlandet
Vi hadde en koselig uke på sørlandet, hvor vi leiet hus sammen med et vennepar av oss med herlige barn. Vi var blant annet i dyreparken og badeland, og vi hadde en kjempe fin uke der nede.

Barnehagestart
I oktober startet Emma Oline i barnehagen, et par uker før hun fyllte 1 år. Det gikk over all forventning, og innkjøringen gikk kjempe fint. Hun leker og koser seg i barnehagen, og det er så kjekt for mammahjertet å se. Det hjelper veldig at vi får se masse koselig bilder fra dagene deres og hva de holder på med, og det er ingen tvil om at hun koser seg masse sammen med de andre barna.

Emma Oline ble 1 år
Plutselig var hun ingen baby lengre. Lille store jenten vår som har vokst og utviklet seg så fort. Hver dag har vært fantastisk, og jeg elsker å se utviklingen hennes fra dag til dag. 1 års feiringen hadde vi først sammen med familien, og senere feiret vi med fadrene hennes og venner. Hun fikk smake kake for aller første gang, og det var veldig stas.

 photo IMG_1883 kopi_zpsbc56x0lx.jpg

4 ting å se frem til i 2017
- Jeg ser veldig frem til å flytte og bli ferdig med hele denne prosessen. Heldigvis er det bare 1,5 uker igjen til vi overtar leiligheten, og som vi gleder oss!

- Å bli ferdig med bacheloroppgaven og siste semester! Det skal bli så deilig å bli ferdig.

- Jeg ser frem til å innrede den nye leiligheten vår og få den akkurat slik vi vil ha den!

- Hverdagen. Akkurat nå er det veldig hektisk og travle dager, men jeg håper det roer seg litt når vi har flyttet og kommet ordentlig på plass. Jeg gleder meg til å bruke tid sammen med min lille familie og bare finne på masse koselige ting.


 photo IMG_1679 kopi_zpskqunzrdw.jpg

3 erfaringer 2016 har gitt meg
- Å være mamma er en stor og krevende oppgave, men jeg har lært at uansett hvor tung noen dager kan være, ville jeg aldri ønsket noe annerledes. Jeg har verdens godeste datter, og jeg er så takknemlig for å få være mammaen hennes.

- Hverdagen med tilpasning av barnehagestart er ikke bare bare. At hun skal vendes til den nye hverdagen er én ting, men det er slitsomt for oss foreldre også å skulle tilpasse seg den nye hverdagen. Det tar tid før både levering og henting blir en vane. Det første året byr på en del sykdom og utfordringer, og når man blir syk selv i tillegg, er det ekstra tungt. Heldigvis har barnehagestart gått over all forventning, og endelig har vi kommet inn i en god rutine.

- Jeg har fått erfart at tiden ikke alltid strekker til til alt man ønsker i hverdagen, og at det blir ekstra travelt når man får barn. Plutselig er man ikke førsteprioritet lengre. Man er nødt å prioritere de tingene som gir deg noe her i livet. 


 photo PA150391 kopi_zpshqz2pj9e.jpg

2 mål og ønsker for 2017
- Jeg håper at jeg klarer å få mer tid til venner og familie. Det er ikke alltid enkelt å kombinere en travel hverdag med skole, jobb og barn, men jeg håper at det kan bli bedre fremover!

- Et av mine største ønsker for 2017 er å finne ut hva jeg vil gjøre med livet mitt når jeg er ferdig med økonomistudiene. Jobber jeg videre der jeg jobber nå mens jeg finner ut av hva jeg vil? Finner jeg en relevant jobb til studiene? Vil jeg studere noe annet? Det er umulig for meg å vite nå, men jeg håper at tiden kan hjelpe meg å finne svar.


 photo IMG_1054 kopi_zpsxvgewqa9.jpg

1 drøm for 2017
Min drøm for 2017 er å klare å prioritere meg selv og mine ønsker enda mer enn nå, og å bruke mer tid på noe jeg synes er kjekt. Å klare å kombinere en travel hverdag sammen med ting som gir meg energi og glede er noe jeg har veldig lyst å få til. Blant annet å få tid til å blogge mer, fotografere og være mer sammen med venner som gir meg glede og energi.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarwhat image shows

- FØLG MOMSCOLLECTIVE -

Fem mammaer som deler sin hverdag, sine interesser og tanker rundt mammarollen.

- LES MER OM OSS HER -Ikke glem å delta i ukens MomChallenge! Så kanskje vi deler nettopp ditt innlegg!
Se utfordringene HER


PS! Bruk #momscollective eller send en mail til momscollective@hotmail.com for gjesteinnlegg eller andre forespørsler.

MedlemmerAlexandra Kolstad, 24 år, Stavanger. Samboer med Christoffer og mamma til Liam (3 år) og tvillingene Lucas & Theo (1år).
- ALEXANDRAS BLOGG -


Julie Husvær Madsen , 26 år, bor i Hokksund, gift med Jonathan, mamma til Liam Andrés (20.08.15)
- JULIES BLOGG -


Marianne Monsen, 24 år fra Bergen. Samboer med Andreas og mamma til Emma Oline (16.11.15)
- MARIANNES BLOGG -


Silje Helen Sjøthun, 24 år fra Sandnes. Bor for øyeblikket sammen med min samboer og datter i Ski utfor Oslo.
- SILJE HELENS BLOGG -


Veronica Reime, 21 år og lektorstudent fra Stavanger. Samboer med Sindre og mamma til Linéa Olivia (13.06.15).
- VERONICAS BLOGG -Fire mammaer som deler sin hverdag, sine interesser og tanker rundt mammarollen.

hits